Velkommen til Aktiv Egedal

Aktiv Egedal er kommunens nye webportal, hvor du finder alle kommunens foreninger og deres aktiviteter

Sport, kultur og fritid samlet på ét sted for alle byens borgere

Det bliver lettere at finde noget at gå til

Vi har samlet det hele på én webportal og gjort det overskueligt for dig at finde nogle spændende aktiviteter og melde dig ind i foreningerne. Det betyder, at du let kan gå på opdagelse i foreningslivets store udvalg af undervisning, kulturelle arrangementer, sportsgrene og andre fritidsaktiviteter.

Find fritidsaktiviteter
På Aktiv Egedal er der masser af fritidsaktiviteter og kulturelle arrangementer for hele familien, og fra forsiden, kan du let og hurtigt finde frem til dem ved at søge på din specifikke interesse. 

Køb af medlemsskaber og online betaling
Det er frivilligt for foreningerne om de ønsker at sælge deres medlemskaber, direkte her på portalen eller blot henvise til deres egen hjemmeside.

Ét login til hele familien
For de foreninger der benytter Egedal Kommunes løsning,  behøver du kun ét login til familien. På den måde kan du let holde styr på alle børnenes interesser og passe dem sammen med dine egne og resten af familiens. Det giver overblik og gør hverdagen mere enkel. Samtidig kan du hente inspiration til andre og nye aktiviteter, som du måske slet ikke vidste var her i Egedal Kommune.